Articles al Diari Ara

 

A continuació podreu trobar els articles d’opinió que s’han publicat al diari Ara, a l’espai personal: “Espècie Protegida“.


 • 03/08/2022

  No cremem res, encara
  El futbol és un estat d’ànim. I ser de l’Espanyol, una muntanya russa d’ànims contradictoris. Hem passat del més gran dels optimismes (per l’encert en la tria de l’entrenador i per la majoria de baixes) a anunciar un descens segur abans de començar la competició. Intentem posar-hi una mica de... Seguir lleguint »
 • 27/07/2022

  L'ecosistema mediàtic perico
  Crec que els mitjans de comunicació dediquen massa temps i espai al futbol. Tot i la meva evident passió per aquest joc, em sembla absurd el protagonisme que tenen en els espais informatius dels nous i dels vells mitjans. Justificar-ho a partir de la demanda em sembla molt simple. Els... Seguir lleguint »
 • 20/07/2022

  La il·lusió (dels il·lusos?)
  La pretemporada és l’època de les il·lusions. Tants dies sense partits oficials són molts dies sense disgustos ni decepcions. L’absència de dolor és el més gran dels plaers. Però, més enllà del component cíclic d’aquesta il·lusió de juliol i més enllà de l’optimisme de la voluntat, hi ha motius per... Seguir lleguint »
 • 13/07/2022

  Amics gironins
  Arran del primer ascens del Girona a Primera Divisió es va crear una absurda rivalitat entre els seguidors d’aquest equip i els de l’Espanyol. Dos clubs tradicionalment amics –cessions, partits de pretemporada– van acabar enfrontats com si fossin rivals de tota la vida. Es poden trobar explicacions que, en funció... Seguir lleguint »
 • 06/07/2022

  Tres propostes
  Qui em llegeix ja sap que soc soci fundador del Col·lectiu Odi al Futbol Modern. Si fos per mi, els onze titulars anirien numerats de l’1 a l’11, el número indicaria la posició al camp, els gols se celebrarien amb abraçades normals, els equips només es canviarien de samarreta quan... Seguir lleguint »
 • 30/06/2022

  Un dia trist
  Estimar és tot un risc. Com més estimes, més possibilitats tens de decebre’t, de sentir-te ferit. L’alegria de l’amor mai no és prou gran com la tristesa que et provoca. L’Espanyol és un dels grans amors de la meva vida i la llista de decepcions que m’ha provocat és gairebé... Seguir lleguint »
 • 22/06/2022

  Sergi Darder, el nostre líder
  Fa setmanes que insisteixo -i sé que em faig pesat- en la importància de renovar Óscar Melendo. I ho faré fins que sigui oficial la seva marxa. Quan marxi, que marxarà, en faré màxim responsable el club. Perquè si cap dels directius ni responsables esportius han estat capaços de seduir-lo,... Seguir lleguint »
 • 15/06/2022

  Pares i fills
  Pares. Una de les coses que van quedar pendents amb el meu pare és que mai no vaig acabar de saber de quin equip era. Sobre la meva mare no vaig tenir mai cap dubte: era perica per via filial. I el seu primer i gran ídol va ser José... Seguir lleguint »
 • 08/06/2022

  Els guapos o els simpàtics
  En una estratègia elemental de supervivència, a qui Déu Nostre Senyor no ens havia donat l’atribut de la bellesa —el més injust i mal repartit de tots— no ens quedava més remei que desenvolupar altres virtuts. L’única esperança d’enamorar algú era sent els més simpàtics, els més loquaços o els més... Seguir lleguint »
 • 01/06/2022

  Confiem en tu, Diego
  M’has seduït. Amb una roda de premsa i una entrevista n’he tingut prou: ets l’home que necessitàvem. Com has dit, encaixem. I a la vida, les relacions no són bones o dolentes en si mateixes, són bones en la mesura que les parts encaixen. Tu has vingut (et cito... Seguir lleguint »

Veure llistat complet d’articles al Diari Ara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *