Articles al Diari Ara

 

A continuació podreu trobar els articles d’opinió que s’han publicat al diari Ara, a l’espai personal: “Espècie Protegida“.


 • 25/05/2022

  Melendo i Bordalás: dos estils de vida
  El millor que podem dir d’aquesta temporada és que s’ha acabat. Veient les llàgrimes de Granada podríem afegir que hem acabat sense patiment, però em nego a viure amb alegria la mediocritat d’un catorzè lloc amb un joc ben trist. Ara toca tornar a il·lusionar-se amb aquella inconsciència tan infantil... Seguir lleguint »
 • 18/05/2022

  La fantasia de la sobirania
  El Barça i el Madrid són dels seus socis i l’Espanyol és de Míster Chen. Fa anys, però, l’Espanyol també era dels seus socis, tot i que només un cop vam poder escollir el president en unes eleccions (el guanyador va ser Juli Pardo, que en pau descansi, però d’això... Seguir lleguint »
 • 10/05/2022

  En defensa de Vicente Moreno
  El caos social que viu l’Espanyol, la insatisfacció per aquest final de temporada i la confusió fonètica van fer que diumenge passat es barregessin els crits que demanaven fer fora Rufete i els que posaven a la diana Vicente Moreno. Què diuen, ens preguntàvem alguns que ja sordegem una... Seguir lleguint »
 • 04/05/2022

  Vendre RDT
  Diuen les males llengües que hi ha una campanya per blanquejar la venda de Raúl de Tomás aquest estiu . Entenc que els defensors d’aquesta teoria de la conspiració creuen que el club ja ha pres una decisió, que ha mogut els fils oportuns perquè els líders d’opinió facin una... Seguir lleguint »
 • 27/04/2022

  Rubi i Geri: dos cracs
  No s’han d’escoltar converses privades. I, encara menys, converses privades obtingudes de manera il·lícita. Però un cop les has sentit, no pots fer com si no ho haguessis fet. Com ens recorda sovint Javier Marías, les orelles no tenen parpelles per deixar de sentir-hi. I la temptació de prémer el... Seguir lleguint »
 • 18/04/2022

  Sense el VAR vivíem millor
  El VAR és temptador. Aquesta columna d’avui es podria haver titulat “VARbaritat”, “VARgonya”, “DisVARat” o “PerVARsió”. Però no els vull fer la competència als mestres Maiol Roger, Jofre Llombart o Oriol Vidal. Diumenge es van sumar les crueltats acumulades durant aquesta Lliga: gol en contra en el temps de descompte... Seguir lleguint »
 • 14/04/2022

  Sergi i Gerard: tres imatges
  Antònia Font volia fer un reggae, però creuen que els va sortir més aviat un vals. Jo volia escriure sobre Sergi Darder, però crec que també escriuré sobre Gerard Moreno, l’únic Gerard que encara pot guanyar la Champions. El traspàs del de Santa Perpètua és l’errada més gran que ha... Seguir lleguint »
 • 06/04/2022

  Confio en Rufete
  L’èxit d’una empresa esportiva com és l’Espanyol s’ha de mesurar des d’un triple vessant: econòmic, social i esportiu. Després de sis anys, i obert a la possibilitat que els fets em facin canviar d’opinió, el balanç de Chen només és positiu des de la perspectiva econòmica, amb l’únic mèrit –gens... Seguir lleguint »
 • 30/03/2022

  Última oportunitat
  Tres consellers delegats (digues-li director general, CEO o com vulguis) en sis anys. Un cada dos anys. Si cap d’ells era bo per a l’Espanyol de Chen, la responsabilitat és del propietari xinès. Sigui perquè ha estat incapaç d’entendre-s’hi, sigui perquè es va equivocar en la tria. Segurament, Josep Maria... Seguir lleguint »
 • 23/03/2022

  Covarda, trista i ridícula terra
  Tot just ara fa un any estava passant per un complicat tràngol de salut. Una operació a cor obert que, pensada en perspectiva, impressiona molt més que quan era a les portes del quiròfan. Més enllà de descobrir que els límits de la resistència van molt més enllà del que... Seguir lleguint »

Veure llistat complet d’articles al Diari Ara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *